20 juli 2012

Sommarlov.

Ja, det tycks nog min blogg, eller mitt bloggintresse, ha. Som vanligt har jag inte så mycket på hjärtat, men tecken av liv måste väl visas.

Igår hade jag ledigt och hade beställt dåligt väder, för vi skulle påbörja tapetseringen här i nya lägenheten. Vädret var ju något av det vackraste slag, men vi tapetserade ändå! Och bra blev det! Vardagsrummet är klart, vi saknar ännu bara några lyktor från Indiska eller dylikt ställe, som ska få pryda 2 hörn, och köket har är halvklart. De viktigaste väggarna fick sitt mönstrade tapet, så när vi orkar och hinner ska vi sen sätta enfärgat tapet på de resterande 2 väggarna. Bilder levererar jag sen när också köket är klart. Sovrummet ska ju också få sig en omgång, men det blir nog ett heldags projekt nångång.

Idag har jag besiktat bilen och den fick tummen upp än en gång, endast ett par lampor som måste bytas. Men imorgon när både jag och Johan avklarat våra sista arbetsskiften före semestern ska vi också piffa upp bilen, fixa lamporna, byta filter här och där, kanske byta olja och storstäda den stackaren. Den ser nästan ut som en uteliggare, haha. Imorgon gäller det även för oss att försöka tömma kylskåpet så vi inte möter på en massa matrester i dörren när vi kommer hem från Åland.

Nu ska jag äta lite gröt med färska jordgubbar på och sen brumma iväg till jobbet, vet inte var jag ska hitta en motivation till dessa sista arbetstimmar ;) Ha de så bra allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar